2月のお品書き Menu for February

今月は季節の梅にちなんだ品々をご用意しております。また2月は牡蠣が一番美味しいとき。国産のキウイフルーツやレモンといった果物も旬を迎えています。
どうぞ旬の味をお楽しみください。
---
先付  蛍烏賊と菜の花のポン酢ジュレ

お凌ぎ  昆布〆甘海老押し寿司

前菜  芽キャベツ酢味噌和え、鯵梅酢〆、のし鶏、林檎白和え、梅玉子、香野菜の胡麻和え、帆立キウイソース

椀物  白菜のすり流し

お造り  鰯梅肉たたき

焼物 鰤照焼 叩き長芋添え

強肴  和牛蕗味噌焼き

蒸物  牡蠣の茶碗蒸し

お食事  ひじきご飯  香の物

甘味  広島産レモンゼリー
---
・お凌ぎと強肴は6500円コースでご提供します。
・お品書きは変わる場合がございます。
・召し上がれないものがございましたらご予約の際、お知らせくださいませ。


Enjoy Japanese various food in season;

Appetizer1: boiled firefly squid and firlf mustard with "ponzu" jelly

Sushi: shrimp sushi

Appetizer 2: sprout with miso sauce, vinegared mackerel, grilled chicken, apple with "tofu" sauce, boiled egg like "ume"blossom, greens with sesame sauce, scallop with kiwi

Soup : Chinese cabbage soup

Sashimi : sardine

Grilled dish : yellow tail "teriyaki" with yum

Side dish : grilled "wagyu" with butterbur sprout miso

Steamed dish : oyster egg pudding

Rice : "hijiki" rice, pickles

Dessert : lemon jelly
---
-"Sushi" and "Side dish" are only served in 6500 yen dinner course.
- Menu is subject to change.
- Please let us know any food you don't like in advance.

池袋 もり山 Moriyama

席数5席の小さな小さな割烹です Japanese private restaurant with 5 seats

0コメント

  • 1000 / 1000