霜月のご案内 Season's greeting

木枯らし1号も吹いてはや11月。朝晩冷え込むようになってまいりました。
さて、今月は白菜や蕪、蓮根など冬野菜をたっぷり使った品々をご用意します。
ホタテやカマス、脂ののった鯖や穴子も旬です。
美味しいお酒とともにどうぞ楽しいひとときをもり山でお過ごしくださいませ。
ご予約お待ちしております。

お席の状況はこちらよりご確認いただけます。
http://www.moriyama.tokyo/pages/1217757/Reservation
-------
The first winter wind blew in Tokyo and it is November.

By the way, winter vegetables just come into season.
We serve delicious dishes with a lot of vegetables, "hakusai"(Chinese cabbage), "kabu"(turnip) and so on.
"Hotate"(scallop), "kamasu" (barracuda), fatty conger and mackerel are also in season.
Please enjoy good Japanese dishes and sake at Moriyama.
We are looking forward to your reservation.
http://www.moriyama.tokyo/pages/1217757/Reservation

池袋 もり山 Moriyama

席数5席の小さな小さな割烹です Japanese private restaurant with 5 seats

0コメント

  • 1000 / 1000