女将さえこ

記事一覧(99)

2月のお品書き Menu for February

今月は季節の梅にちなんだ品々をご用意しております。また2月は牡蠣が一番美味しいとき。国産のキウイフルーツやレモンといった果物も旬を迎えています。どうぞ旬の味をお楽しみください。---先付  蛍烏賊と菜の花のポン酢ジュレお凌ぎ  昆布〆甘海老押し寿司前菜  芽キャベツ酢味噌和え、鯵梅酢〆、のし鶏、林檎白和え、梅玉子、香野菜の胡麻和え、帆立キウイソース椀物  白菜のすり流しお造り  鰯梅肉たたき焼物 鰤照焼 叩き長芋添え強肴  和牛蕗味噌焼き蒸物  牡蠣の茶碗蒸しお食事  ひじきご飯  香の物甘味  広島産レモンゼリー---・お凌ぎと強肴は6500円コースでご提供します。・お品書きは変わる場合がございます。・召し上がれないものがございましたらご予約の際、お知らせくださいませ。Enjoy Japanese various food in season;Appetizer1: boiled firefly squid and firlf mustard with "ponzu" jellySushi: shrimp sushiAppetizer 2: sprout with miso sauce, vinegared mackerel, grilled chicken, apple with "tofu" sauce, boiled egg like "ume"blossom, greens with sesame sauce, scallop with kiwiSoup : Chinese cabbage soupSashimi : sardineGrilled dish : yellow tail "teriyaki" with yumSide dish : grilled "wagyu" with butterbur sprout misoSteamed dish : oyster egg puddingRice : "hijiki" rice, picklesDessert : lemon jelly----"Sushi" and "Side dish" are only served in 6500 yen dinner course.- Menu is subject to change.- Please let us know any food you don't like in advance.